La princesa promesa Ver más grande

La princesa promesa

  • Traducció: Pat Aguiló
  • Format: 15 x 23, cartoné
  • Pàgines: 384
  • ISBN: 978-84-16222-64-3
  • Data de publicació: 14 de març del 2018
  • Idioma: català

Más detalles

19,90 €

Sinopsis

Aquest és el millor llibre del món. Hi ha mil raons per estimar-lo. Llegeix-lo i descobreix la teva.

De què tracta La princesa promesa? Bé, és una història d’espadatxins i de combats. Tracta d’amors veritables, d’odi immortal i de venjances despietades. En aquesta novel·la, hi apareixen alguns gegants, un munt de malvats i d’herois, cinc o sis dones belles, monstres bestials i altres d’amables, i moltes aventures, fugides i captures. Hi ha morts, mentides, veritat, miracles i fins i tot alguns petons. 

Després de la mort del seu estimat Westley, la bella Buttercup es compromet amb en Humperdinck, un príncep malvat i mentider per evitar una guerra. Però, abans de les noces, una banda de mercenaris formada per l’Íñigo Montoya, el millor espadatxí del món; en Vizzini, l’home més intel·ligent del món; i el Fezzik, el més fort, segresta la jove, i un misteriós pirata reptarà els segrestadors per fer-se amb la princesa. 

La princesa promesa ha meravellat tant joves com grans de diverses generacions, combinant fantasia, diversió, humor i intel·ligència amb una habilitat enlluernadora. Aquest és un dels grans clàssics de la literatura universal, un homenatge brillant a la novel·la d’aventures. 

   

«Encara recordo l’estona deliciosa que vaig passar llegint La princesa promesa de William Goldman a una biblioteca del nord de Londres […] De seguida vaig voler escriure precisament això: un conte de fades per a adults.»
Neil Gaiman

«Un clàssic modern, conte de fades i novel·la d’aventures en un sol llibre sobre una bella heroïna, un pirata, duels i meravelles: una saga sobre l’amor veritable.»
The New York Times

«Una de les novel·les més divertides, intel·ligents, originals i commovedores que he llegit en molt de temps.»
Los Angeles Times

«Una rondalla deliciosa que conté totes les pel·lícules d’aventures de les sessions dels dissabtes a la tarda, com si les haguessin escrit els germans Marx i els Monty Python.»
Newsweek

«Res no sobra a La princesa promesa. És una narració vibrant i intel·ligent.»
The Sunday Times

30 Otros libros que podrían interesarte