Viatjar lleuger. La vida amb equipatge de mà Ver más grande

Viatjar lleuger. La vida amb equipatge de mà

  • Colecció: Àtic dels Llibres
  • Traducció: Elena Rodríguez
  • Format: 13 x 21, rústica amb solapes
  • Pàginès: 96
  • ISBN: 978-84-16222-59-9
  • Data de publicació: 7 de febrer del 2018

Más detalles

9,90 €

Sinopsis

Un manifest perquè perdis la por a perdre

A la vida et passaràs 23 anys dormint, 20 anys treballant, 6 anys menjant, 5 anys esperant, 4 anys pensant, 228 dies rentant-te la cara i les dents i tindràs 46 hores de felicitat. Això és el que Gabriele Romagnoli va aprendre tancat en un taüt a Corea del Sud quan va simular el seu propi funeral. 

En qualsevol moment, en qualsevol lloc, els amors s’acaben, els diners es perden, les condicions de vida canvien; però si viatges lleuger i perds la por a perdre, naixeran altres passions, noves fortunes i maneres esplèndides de seguir vivint.

Aquest llibre és per a tots aquells que recorren el viatge de la vida i desitgen afegir alguns minuts més a aquestes 46 hores de felicitat.

«Romagnoli és un nòmada defensor d’una nova espècie més lleugera. Una generació capaç de perdre coses i batalles sense perdre’s.»
Ima Sanchís, La Contra de La Vanguardia

«Una lliçó de vida i de la màgia que porta el futur.»
Vanity Fair 

«Pàgines que desborden històries, anècdotes, cadàvers i maletes, amics d’infància, psicòlegs libanesos, trobades i ironia.»
La Stampa

«Manual per al perfecte viatger, però no per a qui vol viatjar bé per la Terra, o almenys no només per a això: és per a qui vol viatjar bé per la vida.»
La Repubblica

30 Otros libros que podrían interesarte