El camí Ver más grande

El camí

  • Colecció: Àtic dels llibres
  • Traducció: Anna Valor
  • Format: 13 x 21, rústica amb solapes
  • Pàgines: 240
  • ISBN: 978-84-16222-38-4
  • Data de publicació: 14 de febrer del 2018
  • Idioma: català

Más detalles

18,50 €

Sinopsis

Una guia sàvia per a la vida bona

El pensament occidental ens ha situat en marcs mentals que no ens porten a la veritable felicitat ni a l’equilibri, sinó que ens empenyen a la recerca sempre de «més» (ja sigui consumir o treballar), i hem oblidat la importància de connectar amb el món i amb nosaltres mateixos. 

El curs que imparteix Michael Puett, professor d’Història Xinesa a Harvard, és dels més populars, i fins i tot ha guanyat una menció especial per excel·lència en l’ensenyament universitari. Aquest breu llibre és una síntesi amena de les seves classes i un il·lustratiu viatge per la filosofia xinesa. 

Els petits canvis són el principi d’una gran revolució, com bé saben els filòsofs que Puett analitza en aquest compendi de filosofia i pensament. Des de Confuci a Laozi passant per Menci i altres autors i textos fonamentals de la filosofia xinesa, aquest llibre ens descobreix com la saviesa mil·lenària és avui encara més necessària que mai. 

  

 

«Puett ens fa mirar la tradició filosòfica occidental d’una manera completament diferent.»
The Sunday Times

«El coneixement del professor Puett sobre la història i la filosofia xinesa ens ofereixen una manera nova, paradoxalment, de mirar els problemes de la nostra societat occidental.»
Publishers Weekly

«Un desafiament interessant a les idees modernes occidentals sobre el jo i la societat. Val la pena.»
Financial Times

«Accessible i amè. Un llibre que realment ens obre la porta a la filosofia i la saviesa xineses.»
The Sentinel

30 Otros libros que podrían interesarte